Wat we doen

Organisatieadvies

“Veranderen zonder plan” is onze kracht. Zo bespaart u met ons veel tijd aan weerstand. Voorkomt u misverstanden. Betrekt u de sleutelfiguren. Met ons advies en begeleiding ontzorgen wij uw organisatie. Door energie toe te blijven voegen aan het veranderproces. Of inspiratie te bieden met kennis en inzicht. U kunt eindelijk met veel plezier aan de slag. Wij werken samen met consultants die weten wat het is om dynamische te adviseren. De interactieve aanpak is in de praktijk bewezen (evidence based).

ARBO advies

Preventie is onze kracht. Zo bespaart u met ons 300 euro per dag. Hoe? Onze “dynamische” RI&E aanpak werkt duurzaam. Ons werkdruk onderzoek is de beste. Onze sessies bij teamconflicten zorgen voor sociale veiligheid. Complex verzuim? Wij werken volgens de stand van de wetenschap en techniek. Al onze consultants zijn geregistreerd en gecertificeerd deskundigen.

Coaching

Helpen ontwikkelen van anderen is onze passie. Vanaf de geboorte verandert de mens voortdurend. De mens groeit, ontwikkelt zich en leert totdat het leven eindigt. Mensen zijn in staat nieuwe dingen te leren, ongeacht de leeftijd. Wist u dat u door training nieuwe verbindingen in de hersenen ontstaan?  Met onze coaching aanpak kunt u met meer vertrouwen aan de slag. Onze consultants zijn gecertificeerd.