Coaching

Coachen en helpen ontwikkelen van anderen is onze passie. Vanaf de geboorte verandert de mens voortdurend. De mens groeit, ontwikkelt zich en leert totdat het leven eindigt. Mensen zijn in staat nieuwe dingen te leren, ongeacht de leeftijd. Wist u dat u door training nieuwe verbindingen in de hersenen ontstaan?  Met onze coaching aanpak kunt u met meer vertrouwen aan de slag. Onze consultants zijn gecertificeerd.

Het begrip Agile

Het vermogen tot continue aanpassing (ook wel ‘Agile’ genoemd) bepaalt het overlevingsvermogen van mens en organisatie. Met deze kennis is een brug te slaan naar de context van uw organisatie. In organisaties werkt men soms met ‘Agile’ aanpakken, waarvan de betekenis per organisatie kan verschillen. De letterlijke betekenis van Agile raakt zodoende in de adviespraktijk wat vertroebeld. Agile staat letterlijk voor wendbaar, lenig en flexibel. Agile organiseren betekent in de praktijk dat een organisatie zich aanpast aan de veranderingen in de omgeving. Door in kleine stappen projecten in te delen en stap voor stap de consument daarbij te betrekken kunnen nieuwe diensten of producten ontstaan. Het idee is om snel en effectief in te spelen op veranderingen in de consumentenmarkt. 

Coaching en leren bij volwassenen

In de driehoek mens, arbeid en organisatie is de ontwikkeling van de mens een must om aansluiting te houden met de omgeving. Deze ontwikkelt zich immers ook continu. Om de ontwikkeling te kunnen stimuleren is het van belang te weten dat volwassen mensen het beste leren door:

De bovenstaande punten kun je in de praktijk brengen door zelf het goede voorbeeld te geven: practise what you preach. De volgende tips helpen daarbij.

Contact opnemen met een van onze professionals?